Order of the Silver Hand
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Důležité addony

3 posters

Goto down

Důležité addony Empty Důležité addony

Příspěvek pro Merkur Tue Jun 04 2013, 19:32

Pár členů naší guildy se mě pořád ptalo co za addony mají mít, a kde stáhnout. Tak jsem všechny co mám já nahrál na Uložto.

Zde odkaz: http://ulozto.cz/xQmxA1wJ/osh-wow-addons-3-3-5a-rar

Seznam addonů:
Deadly Boss mods- užitečný addon, který upozorňuje na casty bossu, fáze boje a další.
Gearscore/BonusScener- Gear Score vám určuje GS vašeho EQ a Scener vám umožnuje to vidět.
Qhelper- Toto má asi každý ale proč to tam nedát že? Smile Jinak stopuje Q a ukazuje kam máte jít.
Atlas- šikovný addon plný map batllegroundů, dungů a raidů.
Gathermate- Addon který vám do hlavní mapy zakresluje žíly rud, bylinek, truhel a dalších věcí.
Omen- Základní addon pro tankování (více u Merkura).
HealBot- Super addon pro healy. Nastavte si si co má dělat a pak už jenom klikate a dáváte heal.
ExplorerCoords- Addon pro průzkumníky. Napovídá kam máte jít pri odhalování zakladních map.
Recount- Addon pro měření dps, dmg a dalších blbostí. .)
PowerAuras- Addon který vám vizuálně ukazuje (samozřejmě po nastavení) jestli máte na sobě buff, Hotku, Dotku nebo další a další věci.
GroupCalendar (v4.6.1)- Addon kvůli kterému to vlastně všechno dělám (viď Ibe Smile). Po nastavení vám ukazuje akce, raidy a další věci naší guildy.
Nimari
Merkur
Merkur

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Důležité addony Empty Re: Důležité addony

Příspěvek pro Targul Tue Jun 11 2013, 14:19

No, měl bych udělat remake addonů Smile doplním tam nové a naopak odeberu pár nepotřebných
Targul
Targul

Poèet pøíspìvkù : 5

Návrat nahoru Goto down

Důležité addony Empty Re: Důležité addony

Příspěvek pro Grodielus Tue Jun 11 2013, 20:38

jj to bys mohl Very Happy
Grodielus
Grodielus
Admin

Poèet pøíspìvkù : 7

Návrat nahoru Goto down